HATAY / ARSUZ - Pirinçlik Mustafa Kemal İlkokulu

Nis

Velilerimizle birlikte ikinci minderini, kitabını kap gel etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI OULUMZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür eder, voleybol erkek grubunda Arsuz ilçe 3. sü olan ortaokul erkek voleybol takımımızı tebrik ederiz.

Nis

3/A ve Özel Eğitim sınıflarımızın öğretmenleri ile beraber okul bahçemizi temizledi.

Nis

Özel Eğitim Sınıfı öğretmenlerimiz Ayşe YAVUZ ve Ayten CESUR'un Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Mrt

İlkokul ve ortaokul seviyesinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Mrt

3/A sınıf öğretmenimiz Yeliz BULUT'un Türkçe dersindeki uzay konusu için planlayıp yürüttüğü Planetaryum gezisi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

2023 - 2024 Arsuz İlçe Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında; 2. sınıf öğretmenimiz İrem KARPUZ danışmanlığı ile 2. sınıf öğrencimiz Poyraz KORKMAZ, 6. sınıf öğrencimiz Zeki Çınar YILDIZ, 6. sınıf öğrencimiz Rana BODUR okulumuzu temsil etmiştir. İlkokul Mangala oynunda katılım cesareti gösteren Poyraz KORKMAZ'ı ortaokul Mangala oynunda yarı finale kadar yükselen Zeki Çınar YILDIZ'ı, ortaokul Reversi oynunda 3. olan Rana BODUR'u ve katkılarından dolayı İrem KARPUZ'u tebrik ederiz.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı deprem tatbikatı

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YAŞI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR İLGİYLE KUTLANDI.CUMHURİYETİN TEMEL İLKELERİNE SAHİP ÇIKMA DUYGUSU VE KARARLIĞIYLA GEÇEN TÖRENDE ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLADIĞI ETKİNLİKLER GÖRÜLMEYE DEĞERDİ.ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖZLERİNDEKİ HEYECAN VE MUTLULUK HERKESE YANSIDI.VELİLERİMİZ DE ÖĞRENCİLERİMİZİN COŞKULU PERFORMANSINI ALKIŞLARLA DESTEKLEDİ VE GURUR DUYARAK İZLEDİ.KIRMIZI BEYAZ GÖRÜNTÜNÜN HAKİM OLDUĞU KOSTÜMLERDE ÖĞRENCİLERİN TÜRK BAYRAKLARI VE ATATÜRK GÖRSELLERİ COŞKUYU ARTTIDI.